piektdiena, 26. aprīlis, 2024
Technical Partners International Inc. / TP Riga
Vienības gatve 109, Riga, LV-1058, Latvia

Logo +371 29255223 ,
Logo SKYPE: ed.kalvins,
Logo ed.kalvins@tpriga.lv
 

Klients:

JELD-WEN Latvija 

Projekts: 
 Ražotnes būvniecība 

   Vieta:

Aizkraukle 

Projekta kopējā summa:

40 miljoni LVL 

Datums:  

 09.2004-02.2006
 
 
 
 

Projekts: 

  

Projekts tika uzsākts 2004. gada septembrī un pabeigts 2006. gada februārī. Projekta investīcijas bija lielākās 2005. gadā Latvijā.
  
Ražotne ir izvietota 16 hektāru lielā platībā. Celtniecības objekts aizņem 12 000 m², ieskaitot ražošanas iekārtas ar preses un krāsošanas līnijām, noliktavu un biroja telpas.

 

Projekts ietvēra arī transformatora stacijas,  meliorācijas sistēmas teritorijas būvniecību un piebraucamā ceļa izbūvi.

Klients: JELD-WEN Latvija  

  
1960. gadā JELD-WEN uzsāka savu darbību Oregonā kā neliela fabrika ar 15 darbiniekiem. Kopš tā laika uzņēmums ir izveidojis uz iedvesmas vīziju, rūpīgu plānošanu un uzcītīgu meistarību balstītu kultūru Šī kultūra palīdzējusi kļūt par labi respektētu uzņēmumu ar vairāk kā 150 nodaļām un vairāk kā 20 000 darbiniekiem visā pasaulē. 
   
JELD-WEN Latvija piedāvā plašu durvju veidu izvēli: izturīga kokmateriāla, vinila, alumīnija logus un iekšdurvis; koka un koka veidņu šķiedru iekšdurvis; kokmateriāla, tērauda, stiklaplasta ārdurvis un garāžas durvis.
  
Darbojoties Latvijā kopš 1994. gada, JELD-WEN Latvija rūpniecības nozarē ir ieguvusi labu reputāciju kvalitatīvu durvju ražošanā.
 
 
 
 
 

Tehnisko Partneru loma:

 
Tehniskie Partneri bija atbildīgi par celtniecības darbu pārraudzīšanu atbilstoši Latvijas likumdošanai un nodrošināja atbalstu projektu vadīšanā, kā arī risināja dažādas konstrukciju un celtniecības problēmas.
 

Projekta realizācijas  laikā Tehnisko Partneru inženieri palīdzēja risināt ne tikai tehniskas dabas jautājumus, bet arī protokolēja tikšanās reizes angļu un latviešu valodās, palīdzot abu pušu projektētājiem un būvniecības vadītājiem tikt galā ar viņu pienākumiem.